Rendelési információk

renzoldekor_rendeles

Elérhetőségeink:

Név: Sámel Zoltán egyéni vállalkozó
RENZOL Dekor Reklámstúdió
Adószám: 65055654-1-40
Bankszámlaszám: K&H 11773494-00316491
Cím: 8785 Zalaszentgrót, Megyei út 8.
Telefon: 06 30 226-8273
E-mail: info@renzoldekor.hu
samelzoltan@renzoldekor.hu
tothrenata@renzoldekor.hu
Web: www.renzoldekor.huÁraink:

Szolgáltatásaink árairól az adott menüponton belül tájékozódhat! Az esetek többségében – mivel egyedi elképzelések megvalósítására kerül sor – az árakat személyre szabottan határozzuk meg.

Amennyiben „RENDKÍVÜL SÜRGŐS” megrendelésről van szó, lehetőségeinkhez mérten, kérés esetén 1 napon belül, vagy akár hétvégén is elkészítjük a megrendelt terméket, ez esetben azonban 100%-os felárat számolunk fel! Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a munkák beérkezési sorrendben készülnek, és nem teszünk különbséget megrendelőink között.Szállítási, fizetési feltételek:

Első megrendelés, illetve bruttó 40.000 Ft alatti összeg esetén csak készpénzes számlát áll módunkban kiállítani, egyéb esetekben átutalással is történhet a fizetés. Nagy értékű megrendelésnél – szerződés kötése mellett – külön egyeztetés alapján az anyagár felét, vagy 100%-át cégünk előlegként bekérheti.
Postai csomagküldésnél a megrendelt terméket kizárólag a bruttó vételár előre történő utalását követően készítjük el. Mintadarab megrendelésére bizonyos termékek esetében – felár ellenében – van lehetőség. Mivel az egyedi, fényképes ajándéktárgyak, pólók stb. újra-felhasználására nincs lehetőségünk, így kérjük előbbiek szíves tudomásul vételét. Előre utalás esetén e-mailben tájékoztatjuk az utaláshoz szükséges adatokról.

A szállítási árak a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően alakulnak. Egyeztetést követően lehetőség nyílik személyes átvételre is, szállítási díjjal ebben az esetben természetesen nem kell számolni.

A termék átvétele után „nem fizetés” esetén felszólítást küldünk. Amennyiben a felszólítás ellenére sem kerül kiegyenlítésre a tartozás, úgy minden esetben bírósági úton érvényesítjük követelésünket!Megrendelés:

Minden esetben írásban történő megrendelést fogadunk el az info@renzoldekor.hu, a samelzoltan@renzoldekor.hu, vagy a tothrenata@renzoldekor.hu e-mail címek valamelyikére. Írásbeli megrendelés esetén a munkamegbízás visszavonására kizárólag a látványterv elkészítése előtt van lehetőség. További információ a következő telefonszámon kérhető: 06 30 226-8273.

Árajánlat küldéséhez, illetve megrendeléshez az alábbi információkra lesz szükségünk:

  • árajánlat kérő/megrendelő neve, elérhetősége (cím, e-mail, telefonszám)
  • választott termék megnevezése
  • termék adatai (kívánt szín, méret, példányszám, kiadvány esetén terjedelem, illetve egyéb kiegészítő paraméter, kötészeti elképzelések, stb.)
  • termékre kerülő szöveg, grafika leírása
  • kép/logó csatolása (igény esetén)
  • stílusra, kivitelezésre vonatkozó egyéb információk, megjegyzések
  • szállítási igény (az árajánlaton feltüntetésre kerül a konkrét szállítási díj, amennyiben a megrendelő csomagküldést igényel)

A termék elkészítésére minden esetben az árajánlat, valamint a látványterv elfogadását, továbbá a szállítási- és számlázási adatok egyeztetését követően kerül sor!Készítés határideje:

A teljesítés időpontja előzetes egyeztetés alapján történik, raktárkészlettől, illetve a szerkesztés bonyolultságától függően. Külön egyeztetés alapján lehetőség van azonnali (1 napon belül, vagy hétvégén történő) gyártásra is, ez esetben 100%-os felárat számolunk fel.