Fényképes ajándéktárgyak

fotoval_ellatott_ajandektargyak

A reprezentációs ajándéktárgyak az apró figyelmességen túl számos funkcióval bírnak: pozitív benyomást keltenek, viszik a cég jó hírét, reklámfelületként növelik a vállalkozás bevételeit, továbbá hozzájárulnak a hosszú távú, gyümölcsöző partneri kapcsolatok kialakításához.
Elég egy logó, egy szlogen, esetleg egy fénykép…
Termékeink között a színváltós bögrétől kezdve az egérpadon, hűtőmágnesen, kötényen keresztül a táskákig szinte mindent megtalál!

Egyedi, fényképpel és/vagy szöveggel ellátott dísz- és használati tárgyakat készítünk, melyekkel könnyedén népszerűsítheti vállalkozását. A kapott kép hű mása az eredetinek, s az alkalmazott technológia által örök marad, nem használódik, kopik el. Fehér, vagy világos színű poliészter textíliák, pólók, mezek feliratai élénk színűek lesznek, a nyomat nem kitapintható!

Küldje el e-mailben (info@renzoldekor.hu) a választott ajándéktárgyra, vagy pólóra kerülő logót, szöveget, grafikát, akár fényképet! Ha a látványterv megfelel elképzeléseinek, elkészítjük a terméket, melyet személyesen átvehet címünkön, vagy kérésének megfelelően postai úton eljuttatjuk az ország bármely pontjára.

fenykepes_szublimacios_bogre

egyedi_feliratozott_bogre

 fényképes párna, fényképes bögre

 

 

 

További információ és árajánlat kérés: info@renzoldekor.hu, 06 30 226-8273.