Arculattervezés

arculattervezes

AZ ELSŐ BENYOMÁS RENDKÍVÜLI FONTOSSÁGÚ. HA POZITÍV, AKKOR ELŐSEGÍTI A BIZALOM ÉS ÜZLETI ELŐNY KIALAKÍTÁSÁT, HA VISZONT NEGATÍV, AKKOR A CÉGRŐL KIALAKULT VÉLEMÉNNYEL A POTENCIÁLIS MEGRENDELŐK ELRETTENTHETŐK.

Az egységes megjelenést biztosító, vállalati profilhoz illő arculat egyrészt könnyen felismerhetővé, megjegyezhetővé teszi a cég szolgáltatásait, termékeit, másrészt pedig komolyságot, precizitást sugároz, továbbítja a fontosnak tartott vállalati alapelveket.

Az arculattervezés folyamatának első, és legjelentősebb lépése a logó tervezése, grafikai szerkesztése, melynek során többféle változatból kiindulva az elképzelések egyeztetését követően alkotjuk meg a végső megjelenést biztosító céglogót.
Fontos, hogy a tervezés során a kreatív elképzelések és a praktikusság is összhangba kerüljenek, ugyanis nem elég egy logót megrajzolni, ügyelni kell annak többféle felületen történő megjelenésének lehetőségére is, például reklámtábla, cégautó, reprezentációs ajándéktárgyak stb. Mivel az alkalmazás során nemcsak nyomdai anyagok és online felületek jöhetnek szóba, a további kivitelezési technikák ismerete is kiemelkedő jelentőségű.

A szerkesztésen túl a nyomtatásban, valamint komplett kivitelezésben is állunk rendelkezésére!

Választható arculati csomagok: 

kisarculat_grafikai_szerkesztes   nagyarculat_grafikai_szerkesztes

További információ és megrendelés: info@renzoldekor.hu, 06 30 226-8273.