Póló feliratozás

A VÁLLALATI ÖSSZETARTOZÁS EGYIK LEGFONTOSABB ELEME A CÉGES MUNKARUHA, AMI SOK ESETBEN NEM FORMARUHÁT JELENT, HANEM PÓLÓT, PULÓVERT, KABÁTOT. EGYSÉGES MEGJELENÉST BIZTOSÍT, DEKORATÍV, UGYANAKKOR HASZNOS TAGJA A RUHATÁRNAK.

A legolcsóbb és leggyakrabban igényelt textíliák között a kerek nyakú, szitázással emblémázott rövid ujjú póló az első helyen szerepel: 30 db fehér alapszínű póló már 1740 Ft/db ártól!

Ennél elegánsabb megjelenést ad a galléros piké póló, valamint az ing, ezeket elsősorban rendezvényekre, tárgyalásokra ajánljuk. Fehér alapszínű galléros póló 1 színnel 1 oldalon (pl. mellrészen) feliratozva 15 db esetén már 3442 Ft/db ártól elérhető!

A feliratozás történhet a felső elején, hátulján, akár mindkét oldalán 1-2-3-4 színnel. Gazdaságossági szempontból célszerű nagyobb mennyiséget rendelni, mivel az egy darabra jutó költségek jelentősen csökkennek a példányszám emelkedésével, de természetesen 1 db munkaruha emblémázására is lehetőség van.
Az alapanyagot – legyen az póló, ing, pulóver, kabát, trikó, nadrág, kötény, vagy akár séfruha – különböző színekben és méretekben kedvező áron biztosítjuk Önnek!

Póló gyerekeknek is!

Focicsapat, ovis csoport, iskolai osztály stb… számos oka lehet (például csapatverseny, kirándulás, tanévnyitó), hogy a lurkók is érezzék az összetartozást. A kényelmes, pamut anyagból készült pólókat a gyerekek büszkén viselik.
Fehér alapszínű gyerek póló 1 színnel 1 oldalon feliratozva már 1638 Ft/db ártól (25 db esetén)! Minél nagyobb a példányszám, annál kedvezőbbek az egységárak!

Kis tételű megrendelések esetén – legyen szó családi, baráti köszöntésről, akár főnöknek szánt vicces feliratú pólóról – más technikákat alkalmazunk. A szöveget, egyszerűbb ábrákat tartalmazó grafikákat fólia vágással, hőpréseléssel visszük fel a pólóra. Előnye, hogy dekoratív, elegáns megjelenést kölcsönöz, ugyanakkor színátmeneteket nem lehet megjeleníteni vele, a fóliák színe színskálából választható ki. A megszokott színek mellett arany, ezüst, fluoreszkáló, neon, fényvisszaverő, metál és csillogó glitteres feliratok is kivitelezhetőek.
Ennél valamivel különlegesebb hatást kelt a plüssös felületű textilfólia, mely szintén kérhető neon kivitelben is. Ez a típus vágott betűkre és nyomtatott, színes grafikák (akár fénykép!) megjelenítésére is alkalmas, és pólóval együtt már  5740 Ft/db ártól elérhető!

Fenti árak tartalmazzák a pólót, a grafikai szerkesztést, szerszámkészítést, valamint a nyomást egyaránt. 

Mivel minden grafika kivitelezése, valamint mérete más és más technikát igényel, ezért a pontos kalkulációért kérje árajánlatunkat: info@renzoldekor.hu, telefon: 06 30 226-8273!

A feltüntetett árak bruttó árak!